->Apleona Nederland
Apleona Nederland2018-11-02T09:08:26+00:00

Apleona

Apleona Nederland

Apleona Real Estate biedt complete advies- en managementservices voor commercieel vastgoed. Voor alle gebruiksscenario’s en gedurende de gehele levenscyclus. Met een persoonlijke benadering in een optimaal samenwerkingsverband. Door onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zorgen wij voor de maximale ontzorging van onze klanten. En met een passionele gedrevenheid voor vastgoed streven wij naar een maximaal rendement voor alle stakeholders binnen ons werkveld.

Wij faciliteren investeerders, ontwikkelaars, eigenaars en gebruikers bij de besluitvorming met betrekking tot hun vastgoed, van investeringen tot ontwikkeling, van strategie tot beheer en van optimalisatie tot verkoop. Wij bieden service op maat, van modulaire dienstverlening tot geïntegreerde servicepakketten.

Met 2.800 werknemers en ruim €61 miljard aan beheerde vastgoedactiva is onze groep een van de meest prominente vastgoeddienstverleners in Europa. In Nederland mogen wij onder andere Syntrus Achmea Real Estate & Finance, CBRE Global Investors, a.s.r. real estate, Bouwinvest, Annexum, Commerz Real Investment en Bouwfonds Investment Management tot onze klanten rekenen. Wij voeren landelijk het management voor ruim 2,2 miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfspanden en ruim 700.000 vierkante meter winkelcentra, solitaire winkelpanden en parkeerplaatsen.

Contactpersoon

Marco Reijven

CEO
marco.reijven@apleona.com

Kunnen wij u helpen?

Wij bieden service op maat, van modulaire dienstverlening tot geïntegreerde servicepakketten. Onze betrokken en gekwalificeerde teams denken graag met u mee om te komen tot een perfecte oplossing van uw vraag.
JA GRAAG!
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA