->->Werken bij Apleona Real Estate
Werken bij Apleona Real Estate2019-10-08T15:22:46+00:00

Apleona

Werken bij Apleona Real Estate

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen in een groeiende omgeving? Kom ons Apleona team in Nederland  versterken!

Met meer dan 22.000 werknemers is Apleona actief in allerlei sectoren over de hele wereld. Het brede scala aan ervaring en perspectieven van onze medewerkers en teams zijn belangrijke drijfveren van onze dagelijkse werkzaamheden.

Apleona heeft als doel om marktleider te worden in het bieden van het gehele service en consultancy pakket binnen het vastgoed management. Om dit te bereiken hebben wij uitbreiding nodig in onze teams.  We vragen pro-activiteit, flexibiliteit en creativiteit. Van ons mag je verwachten dat je volop kansen krijgt om je zelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Nationaal als internationaal. Of je nu net begint aan je carrière, een volgende stap hierin wilt zetten of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Apleona kan een groot aantal carrièremogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden bieden.

Recentelijk afgestudeerd? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Apleona biedt je een mooie kans om je eerste stappen van je loopbaan in het vastgoed te zetten.  Studerend? Binnen onze organisatie hebben wij mogelijkheden voor stages. Graag gaan we met jou in gesprek over hoe je stage vorm krijgt en je gerichte praktijkervaring kan opdoen.

Nader kennismaken met Apleona? Wij zijn aanwezig op carrièredagen van diverse hogescholen in Nederland. Onze collega’s van Human Resources staan graag klaar om samen met jou de mogelijkheden te bekijken. Wij zijn te bereiken via hrm.realestate.nl@apleona.com of telefonisch via 030-2565165.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA