->->->Apleona over property management in Shopping Center News

Apleona over property management in Shopping Center News

Lees hier het interview in Shopping Center News met CEO Marco Reijven en Manager Retail & Marketing, Maaike Beke. Reijven geeft aan dat Property Management veel hoogwaardiger is geworden en het dienstenpakket veel uitgebreider. “De kunst is om dan als organisatie de kwaliteit op hoog niveau te houden en tegelijkertijd de menselijke factor niet uit het oog te verliezen.”

Beke spreekt over een aantal grote verschuivingen binnen Retail. Een daarvan is de opkomst van marketing in winkelcentra. Daar is tegenwoordig veel meer aandacht voor en brengt ook andere vraagstukken vanuit de vastgoedeigenaren naar voren. Een andere trend is gelegen in de opkomst van service en hospitality. “In feite kijken we steeds meer naar winkelcentra en winkelgebieden zoals men in hotels naar gastvrijheid kijkt. Als je ergens komt, moet er een warme deken over je heen vallen” aldus Beke.

Lees meer
2019-02-28T16:08:26+00:00
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA