->->->Apleona Projectmanagement rond toekomstbestendig project af in Veenendaal

Afronding toekomstbestendig project Veenendaal

Apleona Projectmanagement

Apleona Real Estate B.V. B.V. is trots op de afronding van een project waarbij in nauwe samenwerking tussen de afdelingen Project Management en Property Management de technische begeleiding is gedaan van de relocatie van twee bestaande huurders (Big Bazar/ BCC) en de vestiging van een nieuwe huurder (Scapino).

Voor de totstandkoming van dit project zijn er onder andere twee aparte winkelunits samengevoegd en zijn er nieuwe puien geplaatst. Tevens voldoen de units casco aan de gestelde huurderseisen voor o.a. de brandveiligheid. Uiteraard is enige overlast naar omliggende huurders tot een minimum beperkt.

Met de afronding van dit project is dit gedeelte van het winkelcentrum voor de lange termijn verhuurd aan gerenommeerde partijen. Wilt u weten wat de afdeling Project Management van Apleona voor u kan betekenen neem dan gerust contact op met Frank van de Grift (frank.van.de.grift@apleona.com, 06 55 48 30 14) of Gert de Vos (gert.de.vos@apleona.com, 06 22 18 62 10).

2018-06-13T09:56:28+00:00
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA