->->->Apleona Real Estate Management selecteert Office App

Apleona Real Estate Management

Selecteert Office App

Op 1 juli 2018 betrekt Apleona Real Estate Management haar nieuwe kantoor op de Van Deventerlaan (Papendorp) in Utrecht. Het nieuwe kantoor wordt de startlocatie voor de in gebruik name van Office App.

Apleona heeft ervoor gekozen in het nieuwe kantoor met de Office App te werken. Office App zorgt voor een optimale service en productiviteit voor alle medewerkers. Via de App kan men onder andere vergaderruimtes en werkplekken reserveren, bezoekers registreren, service-verzoeken melden en via de community-functionaliteit geeft Office App Apleona Real Estate Management een interactief platform waardoor iedereen in het gebouw connected is.

Marco Reijven:

“Als Apleona geloven wij in de toepassing om gebruikers van kantoren op een digitale manier te ontzorgen. Office App biedt een zeer divers palet aan basisfunctionaliteiten. Wij zijn overtuigd van de directe meerwaarde voor onze medewerkers, maar ook voor de andere gebruikers van het gebouw.
Dit type ontwikkeling heeft de toekomst, zoals wij enkele jaren geleden al een samenwerking zijn aangegaan met een soortgelijke applicatie, Chainels, voor onze retail portefeuille. De positieve resultaten geven ons voldoende vertrouwen om deze applicatie ook bij onze opdrachtgevers van onze Office portefeuille te integreren.”

2018-10-26T08:25:57+00:00
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA