->->->Succesvol uitgevoerde Powerdown Blaak 31 te Rotterdam

Powerdown Blaak 31 te Rotterdam

Succesvol uitgevoerd!

Onder leiding van Apleona Property Management is er een gecontroleerde grootscheepse Powerdown operatie aan de Blaak 31 succesvol uitgevoerd. De intensief voorbereide Powerdown werd in opdracht van eigenaresse uitgevoerd als onderdeel van de NEN 3140, waarbij een aantal keuringspunten stroomloos dienden te worden uitgevoerd.

Vanwege de ligging van het high-end kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam is er in overleg met de huurders een grootscheeps beveiligingsplan opgezet. Het pand, met een grootte van ca. 24.000m2, werd gedurende de Powerdown beveiligd en aangestuurd vanuit een opgezet commandocentrum. Ten tijde van de Powerdown waren een bedrijfsvoering kritische MER-ruimte en de Retail huurder bedrijfstechnisch gezekerd middels (redundant) uitgevoerde noodstroomaggregaten. Naast de werkzaamheden is er tijdens de Powerdown ook direct gekeken naar de optimalisatie van de energiestromen. Nadat alle werkzaamheden waren uitgevoerd is na een gecontroleerde en gefaseerde inschakeling de Powerdown succesvol afgesloten en het high-end kantoorgebouw weer ‘in rust’ achtergelaten.

Apleona Property Management dankt namens het fonds alle betrokken bedrijven voor hun professionele inzet in deze gecompliceerde Powerdown.

Marco Reijven:

“Als Apleona geloven wij in de toepassing om gebruikers van kantoren op een digitale manier te ontzorgen. Office App biedt een zeer divers palet aan basisfunctionaliteiten. Wij zijn overtuigd van de directe meerwaarde voor onze medewerkers, maar ook voor de andere gebruikers van het gebouw.
Dit type ontwikkeling heeft de toekomst, zoals wij enkele jaren geleden al een samenwerking zijn aangegaan met een soortgelijke applicatie, Chainels, voor onze retail portefeuille. De positieve resultaten geven ons voldoende vertrouwen om deze applicatie ook bij onze opdrachtgevers van onze Office portefeuille te integreren.”

2018-06-13T09:57:35+00:00
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA