->->->Syntrus Achmea RE&F kiest beste vastgoedmanagers

Syntrus Achmea RE&F

Kiest beste vastgoedmanagers

VB&T Vastgoedmanagement (woningen, kantoren) en Apleona (winkels) zijn de beste vastgoedmanagers van 2017. Dat blijkt uit de jaarlijkse VastgoedMonitor van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Voor het vastgoedmanagement van woningen, winkels en kantoren in de portefeuilles werkt Syntrus Achmea RE&F samen met gespecialiseerde beheerders. Met de VastgoedMonitor worden deze managers jaarlijks beoordeeld op hun prestaties op onder meer commercie, techniek, administratie en wordt per categorie de beste manager gekozen.

Marco Reijven:

“Apleona is zeer verheugd om voor het tweede opeenvolgende jaar deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Het vormt het resultaat van de jarenlange constructieve en plezierige samenwerking tussen de beide teams. Wij zullen ons blijven richten op het leveren van hoogwaardige kwaliteit met een persoonlijke benadering om zodoende zorg te dragen voor een optimale en duurzame relatie met Syntrus Achmea Real Estate & Finance.”

2018-10-26T08:26:43+00:00
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA