->->Centre management
Centre management2019-05-02T09:01:14+00:00

Apleona

Centre management

Reeds vele jaren vertrouwen klanten op onze kennis en kunde op het gebied van property management in de retail sector. Wij staan garant voor deskundig en proactief vastgoedmanagement op commercieel, technisch, promotioneel en financieel gebied. Als organisatie geloven wij in de kracht van een persoonlijke benadering richting onze opdrachtgevers, huurders en andere relaties. Een transparante en heldere communicatie is hierbij van essentieel belang en hier ligt dan ook een belangrijke focus op.

Een evenwichtige mix van huurders heeft grote invloed op het succes van een winkelcentrum of duurzaam winkelvastgoed. Om aan de veranderde marktsituatie en de plaatselijke omstandigheden te voldoen begeleiden wij onze klanten door middel van het samenstellen van een evenwichtige, aantrekkelijke branche en huurdersmix.

Daarnaast onderscheiden wij ons door onze betrokkenheid, door onze opdrachtgevers waar mogelijk te ontzorgen en door efficiënt samen te werken, zowel binnen onze accountteams als met onze opdrachtgevers en huurders. Alle procedures zijn consequent gericht op efficiëntie, de noodzaak van huurders support en de bescherming van de belangen van de eigenaar. Wij leveren u full range prestaties door middel van een optimale samenwerking.

Door het continu verbeteren van onze diensten, het helpen uitdragen van de visies van onze opdrachtgevers en het meedenken op strategisch en operationeel niveau, creëren wij maximale meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Services

Contactpersoon

Theo Kreeftmeijer

Manager Offices & Logistics
theo.kreeftmeijer@apleona.com

Referenties

Referenties

Kunnen wij u helpen?

Wij bieden service op maat, van modulaire dienstverlening tot geïntegreerde servicepakketten. Onze betrokken en gekwalificeerde teams denken graag met u mee om te komen tot een perfecte oplossing van uw vraag.
JA GRAAG!
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA