->->Investment Management & Transactions
Investment Management & Transactions2019-05-02T08:58:21+00:00

Apleona

Investment Management & Transactions

Onze Investment Management team bundelt strategisch portfolio-advies en hoogwaardige asset- en fondsbeheerdiensten voor beleggingsactiva, portefeuilles en fondsen. Wij zorgen voor een optimale vertaling van de identiteit, strategie en doelstellingen van de klant naar fondsen, portfolio- en vastgoedspecifieke strategieën, waarmee het commerciële, financiële en technische beheer wordt georganiseerd en geoptimaliseerd en tegelijkertijd de instandhouding op lange termijn en de waarde van het vastgoed worden gewaarborgd.

Ons team biedt u professionele adviesdiensten in alle fasen van het transactieproces voor zowel individuele gebouwen als portefeuilles en begeleiden u in alle aspecten van uw koop- en verkoopactiviteiten. Door de velen jaren aan ervaring hebben we een unieke en ruime expertise opgebouwd in commercieel vastgoed en beschikken we over uitstekende marktkennis in alle locaties van de Randstad en secundaire steden. Als onderdeel van het GVA Worldwide-netwerk, bestaande uit 22 landen en 170 locaties wereldwijd, bieden wij u uitstekende toegang tot internationale investeerders en kennis van regionale, nationale en internationale vastgoedmarkten in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Advies omtrent strategische onderwerpen van uw portefeuille en/of het overnemen van individuele of omvangrijke koop- en verkoopactiviteiten alsmede ontwikkeling van op maat gemaakte beleggings- en exit strategieën zijn enkele voorbeelden hiervan.

Voor institutionele beleggers, stichting of familiekantoor, projectontwikkelaar, bank of bedrijfscliënt, zijn wij het eerste contactpunt bij het verwerven of verkopen van onroerend goed. Door onze uitgebreide kennis en begrip van markten ontwikkelen we de optimale verkoopstrategie voor verkopers (dispositie) en adviseren we kopers tijdens het acquisitieproces (aankoopbegeleiding).

Advies over en beheer van verkoop- en aankoopactiviteiten

  • Investerings- en exit-strategieën voor enkele activa of portefeuilles
  • Product Sourcing
  • Opstelling van verkoopdocumentatie
  • Verkoopadvies en begeleiding
  • Onderzoek en benchmarking
  • Toegang tot internationale beleggers
  • Koopadvies en begeleiding
  • Contractonderhandelingen
  • Lokale, nationale en internationale marktkennis

Services

Contactpersonen

William Smit

Theo Kreeftmeijer

Manager Offices & Logistics

theo.kreeftmeijer@apleona.com

Referenties

Referenties

Kunnen wij u helpen?

Wij bieden service op maat, van modulaire dienstverlening tot geïntegreerde servicepakketten. Onze betrokken en gekwalificeerde teams denken graag met u mee om te komen tot een perfecte oplossing van uw vraag.
JA GRAAG!
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA