->->Projectmanagement
Projectmanagement2018-11-02T08:55:46+00:00

Apleona

Projectmanagement

Ons Projectmanagement team biedt u technische, bouwkundige en technologische expertise voor het beheren en aansturen van bouwprojecten en de daarbij betrokken partijen waarmee een hoogkwalitatieve, tijdige en kosteneffectieve uitvoering is gegarandeerd. Op basis van jarenlange ervaring en beproefde processen houden wij toezicht op planners en aannemers om uw belangen veilig te stellen.

Onze begeleiding omvat:

  • Efficiente projectaansturing;
  • Diepgaande projectbeheersing;
  • BIM-coördinatie;
  • Actief terreinbeheer;
  • Bouwcontractmanagement;
  • Beheer van de aanbestedingsprocedure.

Wij nemen projectmanagementtaken uit handen, inclusief de administratie en het beheer van bouw- en renovatieprojecten, verbouwingen en revitaliseringen. Als generalisten met een integraal vaardighedenpakket die kwaliteit en risicobewustzijn hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij u als operationele partij of consultant ondersteunen bij het optimaliseren van de besluitvorming en processen met betrekking tot uw bouwprojecten.

Onze medewerkers beschikken naast uitgebreide technische en commerciële kennis over jarenlange ervaring met bouwbeheer en projectmanagement en zijn daarmee ideaal toegerust voor de hoogkwalitatieve uitvoering van projecten.

Services

Contactpersonen

Frank van der Grift

Theo Kreeftmeijer

Manager Offices & Logistics
theo.kreeftmeijer@apleona.com

Frank van der Grift

Frank van de Grift

Sr. Project Manager
frank.van.de.grift@apleona.com

Referenties

Referenties

Kunnen wij u helpen?

Wij bieden service op maat, van modulaire dienstverlening tot geïntegreerde servicepakketten. Onze betrokken en gekwalificeerde teams denken graag met u mee om te komen tot een perfecte oplossing van uw vraag.
JA GRAAG!
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA