->->Property management
Property management2019-05-02T09:00:22+00:00

Apleona

Property management

Ons professionele property management legt de basis voor een optimale winstgevendheid van de aan ons toevertrouwde vastgoedportefeuilles. Onze vastgoedprofessionals bieden uitgebreide expertise op het gebied van commercieel en technisch beheer van onroerend goed en zorgen dagelijks voor hoogwaardige diensten en een efficiënte werking van de activa. Onze managementdiensten zijn gebaseerd op bewezen en efficiënte processen in combinatie met ondersteunende elementen zoals digitale hulpmiddelen en sterke KPI’s. We streven naar een hoge tevredenheid van huurders, proactieve benaderingen en de focus op nauwkeurig beheer van operationele kasstromen en actieve sturing van derden om toegevoegde waarde te bieden aan de vastgoedportefeuilles van onze klanten.

Ons commerciële beheer van uw onroerend goed omvat alle boekhoudkundige diensten, het beheer van onroerend goed, de verzekeringen en het contract management. Bij ons technisch vastgoedbeheer zorgen wij voor het optimale onderhoud en de renovatie van faciliteiten. Wij zorgen daarbij voor alle aanverwante activiteiten zoals het ontvangen van schade meldingen van huurders, het onderhoud en de reparatie en de wederopbouw van activiteiten. Onze experts voeren tevens het beheer uit van alle overige taken, zoals schoonmaak, beveiliging, levering van conciërge(s) en afvalverwerking.

Alle taken en procedures worden uitgevoerd onder gestandaardiseerde proces normen zodat wij de ondersteuning van onze huurders kunnen garanderen en de belangen van de eigenaar kunnen beschermen: deze wensen staan altijd op de voorgrond. Aanvullende diensten zoals Verhuur Management, Integrated Facility- & Energy Management en Projectmanagement zijn aanvullingen op ons uitgebreide dienstenaanbod.

Klanttevredenheid staat voorop. De klant heeft de zekerheid dat haar vastgoed in goede handen is en heeft onder alle omstandigheden een professionele beheerder aan haar zijde.

Services

Contactpersoon

Theo Kreeftmeijer

Manager Offices & Logistics
theo.kreeftmeijer@apleona.com

Referenties

Referenties

Kunnen wij u helpen?

Wij bieden service op maat, van modulaire dienstverlening tot geïntegreerde servicepakketten. Onze betrokken en gekwalificeerde teams denken graag met u mee om te komen tot een perfecte oplossing van uw vraag.
JA GRAAG!
We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de juiste werkbare oplossing is. PRIMA